Alles wat je moet weten over zonnepanelen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

In West-Brabant is er mogelijk een bende actief die zonnepanelen steelt. Maar liefst 66 zonnepanelen zijn van daken gestolen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om dezelfde daders die verantwoordelijk zijn voor de opmerkelijke diefstallen.

Zondagnacht was een huis gelegen aan de Hazeldonksestraat in Rijsbergen het eerste doelwit. Van dit huis zijn er maar liefst dertig panelen van het dak gehaald.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het om dezelfde daders die verantwoordelijk zijn voor de opmerkelijke diefstallen.

Professioneel te werk

Drie dagen later was het alweer raak. Een huis gelegen aan de Bredaseweg in Zundert werd ook slachtoffer van de diefstal. Ook hier werden er maar liefst 30 panelen van het dak gestolen. De dieven gingen professioneel te werk. Zo zorgden zij ervoor dat de straatverlichting onklaar werd gemaakt zodat ze in het donker ongezien hun gang konden gaan.

Unieke diefstallen

De politie heeft aangegeven dat het om unieke diefstallen gaat. De politie is op dit moment nog steeds op zoek naar getuigen. Het kan goed mogelijk zijn dat mensen met een huis camera opnames hebben gemaakt van de daders. De politie waarschuwt zonnepanelen bezitters voor de bende. Het kan je flink wat kosten als je bestolen wordt van 30 zonnepanelen. Het advies is om je terrein/woning zo goed mogelijk te beveiligen. Zonnepanelen kunnen met speciale schroeven worden vast gezet en camera’s/hekwerk kunnen ook goed helpen.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Blog

Biedt de opkomst van elektrische auto’s een nieuwe kans voor installateurs?

maart 27, 2024

De opkomst van elektrische auto’s is niet te stoppen. Met de wetenschap

Zonnepanelen werden door maar liefst 150.000 vlamingen geplaatst

februari 13, 2024

In dit artikel hebben we het over het opmerkelijke feit dat maar

Is het rendabel om zonnepanelen te nemen in 2024?

januari 15, 2024

Heb je je ooit afgevraagd of zonnepanelen nog steeds een rendabele investering