Over ons

Sinds het jaar 2007 is Zonnepanelen-info.be een betrouwbare en onafhankelijke website over zonnepanelen in België.

OfferteAdviseur

Zonnepanelen-Info.be is onderdeel van het netwerk van OfferteAdviseur.be. Via OfferteAdviseur.be kun je vrijblijvend in contact komen met verschillende vakmannen voor huis en tuin gerelateerde zaken. Denk hierbij aan loodgieters, elektriciens, stukadoors, tegelzetters en veel meer.

Bedrijfsvisie

OfferteAdviseur.be wilt bezoekers helpen bij huis en tuin gerelateerde klussen en kan zowel particulieren als ondernemers in contact brengen met erkende vakmannen in de regio. Ga naar www.offerteadviseur.be voor meer informatie.

Bekijk ook:

Premies isolatie.

Bezoekadres:
Zonnehof 26
3811 ND Amersfoort
Op werkdagen tussen 12u-17u.
Bekijk dit adres op Google Maps

Kamer van Koophandel nummer:
56.98.64.75


Zonnepanelen-Info.be

Zonnepanelen-info.be is in het leven geroepen om toekomstige zonnepaneel eigenaren in België te helpen met hun zoektocht naar betrouwbare zonnepanelen. Daarnaast kun je via deze website meerdere offertes van lokale specialisten aanvragen en vergelijken (met 1 formulier!). Vergelijk en bespaar ook tot wel 30% op de kosten.

Gratis offertes in je mailbox?

Zonnepanelen kopen? Vergelijk offertes! Krijg beter inzicht in de prijzen en de mogelijkheden. Vul hieronder je postcode in, vervolgens het formulier, en ontvang vrijblijvend offertes in je mailbox.